Elfo rinkinys (su elfu)

Original price was: 24,99 €.Current price is: 20,99 €.

Išankstinė prekyba – užsakymas bus išsiųstas nuo 11.06 d.  

Elfo atvykimas į jūsų namus sukurs patį įsimintiniausią Kalėdų laukimą visai šeimai. Mes VISKĄ apgalvojome už jus! Beliks mėgautis elfo viešnage jūsų namuose: išdaigos sugalvotos, kortelės paruoštos, elfo laiškai parašyti. Naujiena – šiais metais ne tik atnaujinome visą rinkinį, išdaigas, bet ir patį elfą – pilnai lankstus ir užsifiksuojantis kūnas sukuria itin realistinį elfo personažą.

Itin gausus ATNAUJINTAS rinkinys:

  • Elfas (lankstus, užsifiksuojantis kūnas)
  • Telegrama “Ar sutinkate priimti elfą į savo namus?”
  • Personalizuotas elfo atvykimo laiškas (paminimas vaiko vardas)
  • Magiškas elfo cinamonas stiklinėje kolbelėje
  • Elfo taisyklės
  • Elfo užduotėlės (elfo durelės, elfo mankšta, elfo dekoravimas)
  • Naujos išdaigų idėjos kiekvienai dienai + 24 kortelės su trumpa elfo žinute (paliekamos išdaigų metu)
  • Mini elfo laiškeliai (2 vnt.)
  • Personalizuotas elfo sertifikatas (paminimas vaiko vardas)
  • Elfo atsisveikinimo laiškas
  • Išsami instrukcija tėvams
Kaina
Kategorijos: ,

Elfo atvykimas į jūsų namus – tai begalo smagi ir įtraukianti veikla, kuri ne tik sukuria Kalėdų dvasią, bet ir tampa šeimos tradicija, kurianti nepamirštamus prisiminimus. Šių metų rinkinys atnaujintas – skiriasi nuo praėjusių metų ir dar gausesnis turinys!

Personalizavimas – šiais metais ne tik paminėsime vaikų vardus laiškuose, bet galėsite pasirinkti, ar elfas atvyksta pirmą kartą, ar sugrįžta. Nuo to priklausys laiško turinys, o tai vaikui sukurs dar didesnį įspūdį!

Prieš atvykstant elfui – kelios dienos iki elfo atvykimo vaikui palikite Kalėdų Senelio telegramą, kurioje reikės pažymėti, ar jūsų šeima sutinka priimti elfą į savo namus. Kad elfo laukimas būtų dar magiškesnis, kartu su telegrama palikite ir pirmąją užduotėlę – pasigaminti elfo atvykimo dureles.

Elfo atvykimas – elfas atvyksta gruodžio 1 d. ir būna viso advento laikotarpiu. Kartu su savimi elfas atsineša pasisveikinimo laišką, elfo taisykles ir stiklinę kolbelę su magišku cinamonu. Laiške elfas kreipiasi vaiko (vaikų) vardu, o tai prikausto vaiko dėmesį nuo pirmos akimirkos, priklausomai kurį laiško variantą pasirinksite, elfas pasakoja kodėl atvyko arba džiaugiasi ir vėl sugrįžęs į jūsų namus, ragina atlikti gerus darbus ir primena, kad stebės jūsų šeimą viso advento metu.

Elfo misija ir išdaigos – elfas dienomis tyliai stebi vaikų elgesį, o naktimis skrieja į Šiaurės ašigalį informuoti Kalėdų Senelį apie vaikų atliktus gerus darbus bei išdaigas. Naktimis tapęs magišku, elfas pasislepia vis kitoje namų vietoje ir iškrečia išdaigą arba palieka užduotėlę. Viską paruošėme už jus: rinkinyje rasite visų dienų išdaigų idėjas ir joms sukurtas korteles su trumpa elfo žinute. Pastebėję itin gerą vaiko elgesį ar norėdami vaiką sudrausminti, galite panaudoti prie rinkinio pridedamus mini elfo laiškelius – parašykite raštelį, įdėkite jį į voką ir palikite ryte kartu su elfu.

Elfas – pilnai lankstus ir užsifiksuojantis elfo kūnas ne tik sukurs itin realistinį elfo personažą, bet ir palengvins išdaigų ruošimą – elfo kojų ir rankų viduje esančios vielutės leidžia elfą lengvai pritvirtinti prie įvairių daiktų, sukurti skirtingas kūno pozicijas.

Magiškas elfo cinamonas – remiantis senosiomis tradicijomis, elfo liesti negalima, tačiau yra slaptas ingredientas – cinamonas, padedantis Elfui atgauti magiškumą. Jei taip nutiko – apibarstykite elfą žiupsneliu cinamono ir taip pamažu sugrįš jame slypinti magija.

Tėvelių užduotys – kai vaikai užmiega, tėveliai padeda elfui paruošti išdaigas. Šiame rinkinyje rasite kiekvienos dienos išdaigų idėjas ir 24 korteles išdaigoms su trumpa elfo žinute bei elfo užduotėles. Siūlomos išdaigų idėjos yra lengvai įgyvendinamos, (nereikalaujančios papildomų, sunkiai randamų priedų), tačiau labai linksmos ir paliekančios didelį įspūdį vaikams. Rinkinyje esančioje instrukcijoje taip pat rasite idėjų elfo atvykimui bei išvykimui. Viską paruošėme ir apgalvojome už jus, todėl beliks mėgautis elfo atvykimu ir nuostabiomis emocijomis namuose!

Elfo išvykimas – elfas gruodžio 24 d. iškeliauja atgal į Šiaurės ašigalį padėti Kalėdų Seneliui išdalinti vaikams dovanas. Elfas palieka atsisveikinimo laišką, kuriame ragina vaiką ir toliau atlikti kuo daugiau gerų darbų bei pažada susitikti kitais metais. Prisiminimui elfas išvykdamas palieka oficialų sertifikatą apie gerą vaiko elgesį, kuris vaikui primena apie nuotaikingą draugystę su elfu.

INFORMACIJA

Užsakius bendrą rinkinį dviems ar daugiau vaikų, kiekvienas vaikas gaus elfo sertifikatą bei užduotėlę padekoruoti elfą, visi kiti priedai bus bendri: vaikai gaus vieną elfą, vieną cinamono kolbelę, bendrus elfo laiškus, taisykles, telegramą bei elfo išdaigų korteles.

  • Rekomenduojame vaikams nuo 2 metų iki tol, kol tiki magija!
  • Siunčiame į užsienį

PRODUKTO ATSILIEPIMAI

Jūsų elfo rinkinys pranoko visus lūkesčius! Viskas apgalvota iki mažiausių smulkmenų. Dukrytė su tokiu užsidegimu kėlėsi kiekvieną rytą ir bėgo ieškoti elfo išdaigų. Ačiū jums! Rekomenduoju visiems. 

AIDA BALTULEVIČIENĖ

Nesitikėjau, kad elfas taip patiks visai šeimai. Net tėtis buvo įsitraukęs, o apie vaikus tai jau net nekalbu. Magiško pašto rinkinys palengvino išdaigų ruošimą kas man sutaupė tikrai daug laiko 🙂 Labai patiko elfo laiškai.

SANDRA MATULEVIČĖ

Geriausias elfų rinkinys kiek tik buvom bandę!! Kokybė, vaizdas, visos detalės, WOW. Vaikučiai liko sužavėti. Sugrįšime pas jus ir kitais metais. Ačiū! 

SILVIJA LEVICKĖ

DUK

Taip, šių metų rinkinys atnaujintas pakeičiant elfo laiškų tekstus, išdaigų idėjas, korteles. Taip pat šiais metais rinkinį papildė telegrama “Ar priimsite elfą į savo namus?” bei stiklinė kolbelė su magišku cinamonu. 

Užsakius bendrą rinkinį dviems ar daugiau vaikų, kiekvienas vaikas gaus elfo sertifikatą bei užduotėlę padekoruoti elfą, visi kiti priedai bus bendri: vaikai gaus vieną elfą, vieną cinamono kolbelę, bendrus elfo laiškus, taisykles, telegramą bei elfo išdaigų korteles.

Rekomenduojame 2-10 metų amžiaus vaikams.

Elfo rinkinį sudaro:

  • Elfas (lankstus, užsifiksuojantis kūnas)
  • Telegrama “Ar sutinkate priimti elfą į savo namus?”
  • Personalizuotas elfo atvykimo laiškas (paminimas vaiko vardas)
  • Magiškas elfo cinamonas stiklinėje kolbelėje
  • Elfo taisyklės
  • Elfo užduotėlės (elfo durelės, elfo mankšta, elfo dekoravimas)
  • Išdaigų idėjos kiekvienai dienai + 24 kortelės su trumpa elfo žinute (paliekamos išdaigų metu)
  • Mini elfo laiškeliai (2 vnt.)
  • Personalizuotas elfo sertifikatas (paminimas vaiko vardas)
  • Elfo atsisveikinimo laiškas
  • Išsami instrukcija tėvams

Šiais metais elfo laiškuose ne tik paminėsime vaikų vardus, bet galėsite pasirinkti, ar elfas atvyksta pirmą kartą, ar sugrįžta. Nuo to priklausys laiško turinys, o tai vaikui sukurs dar didesnį įspūdį!

Laiške elfas pasakoja kodėl atvyko arba pasidžiauga ir vėl sugrįžęs į jūsų šeimą, ragina atlikti gerus darbus ir primena, kad stebės vaiką viso advento metu.

Kai vaikai užmiega, tėveliai padeda elfui paruošti išdaigas. Šiame rinkinyje rasite kiekvienos dienos išdaigų idėjas ir korteles išdaigoms su trumpa elfo žinute. Siūlomos išdaigų idėjos yra lengvai įgyvendinamos, nereikalaujančios papildomų priedų, tačiau labai linksmos ir paliekančios didelį įspūdį vaikams. Rinkinyje esančioje instrukcijoje rasite idėjų elfo atvykimui bei išvykimui.

Taip, pasirinkimą papildyti rinkinį dar vienu elfu matysite prieš įdedant produktą į krepšelį. 

Kuo skubiau susisiekite su mumis el. pašto adresu: labas@magiskaspastas.lt. Praėjus daugiau nei 4 valandoms po užsakymo patvirtinimo, keisti informacijos nebebus galimybės.

Išankstinės prekybos užsakymai bus pradėti siųsti nuo lapkričio 6 d.

Taip, rinkinį į visas pasaulio šalis išsiųsime registruotu paštu su sekimo galimybe. Apmokėjimo žingsnyje galėsite pasirinkti pristatymą į užsienį.

Užsakant į užsienį po gruodžio 1 d. neatsakome, jei siunta nebus pristatyta iki Kalėdų.

Krepšelis
Krepšelyje nėra produktų